De stadswoning

Wij zijn Jurgen en Marina Versteegh, wij zijn zelf zo ontzetten verliefd op het dorp Beesd en wij willen onze gasten het ook laten ervaren hoe leuk Beesd is. Welgelegen aan de dijk met uitzicht op de Linge. Midden in het rivierengebied met in de omgeving leuke steden als Den Bosch, Gorinchem, Zaltbommel, Geldermalsen Leerdam.

Voorzieningen

Bekijk hier de voorzieningen de De stadswoning te bieden heeft. Specifieke wensen? Neem contact met ons op. 

Stijlvolle stadswoning


Stijlvolle stadswoning in het centrum van Beesd. U kunt met uw gezin heerlijk genieten in dit huis met maximaal 4 gasten verdeeld over 2 slaapkamers.

Prachtige omgeving


in het hard van de Betuwe kunt u genieten van mooie wandel- en fietsroutes. In de buurt kunt u fietsen huren en de natuur bewonderen. Het is een prachtige omgeving om even heerlijk tot rust te komen. Verder kunt u varen op rivier de Linge.

Heerlijk bijkomen


De stadswoning beschikt over een luxe badkamer met een zit/lig bad, wastafel en toilet. De kamers zijn ruim en hebben een hoogplafond. Verder is er er een internetaansluiting (wifi), ideaal om naast al het genieten nog een werplek te creëren.

Huisregels, service etc.

Dingen om te weten

De stadswoning voldoet aan de laatste veiligheidseisen zoals: koolmonoxidemelder(s) en rookmelder(s), daarnaast garanderen wij een schoon verblijf.

In- en uitchecktijden

Aankomst: Na 15:00
Uitchecken: Voor: 11:00

Late-checkout? Neem contact op.

Regels

- Niet roken
- Geen huisdieren
- Geen feesten/evenementen

Klik voor alle huisregels

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren op het dorpsplein.

Toegankelijkheid

Er zijn trappen aanwezig.