De Hooiberg

Na lang werken hebben wij deze prachtige woon hooiberg gerealiseerd. De hooiberg is te vinden in het hart van Nederland, de prachtige Betuwe. Met veel leuke activiteiten bij ons in de buurt. Na al die leuke activiteiten kunt u heerlijk bijkomen in de hooiberg die is voorzien van alle gemakken.

Voorzieningen

Bekijk hier de voorzieningen de De Hooiberg te bieden heeft. Specifieke wensen? Neem contact met ons op. 

Landelijke interieur


Een Landelijke interieur bij een karakteristieke woning. Deze vrijstaande 'hooiberg' is omgebouwd tot landelijke woning en van alle gemakken voorzien. In de 3 slaapkamers met 7 bedden voorzien van beddengoed kunt u samen met uw gezin tot rust komen (maximaal 7 personen). U kunt ook nog de slaapbanken gebruiken dan kunnen er 11 personen. In De Hooiberg kunt u genieten van heerlijke pizza's uit de authentieke pizza oven, genieten in de jacuzzi, of lekker een boekje lezen voor open haard.

Voor verder vermaak van de kinderen is er een tafelvoetbal, pingpongtafel, boomhut, trampoline, voetbaldoeltjes en graafmachine Er is ook een boerengolf met 10 holes En in de zomer is de zwemvijver beschikbaar en het kleine zwembad.

Prachtige omgeving


In het rustig gelegen Beesd in West Betuwe, Gelderland kunt u genieten van een heerlijke fietstocht of wandeling. De kinderen kunnen om de woning dieren knuffelen en aaien, er zijn geitjes, schapen en kippen in de lente lammetjes. Voor verder vermaak van de kinderen is er een tafelvoetbal, pingpongtafel, boomhut, trampoline, voetbaldoeltjes en graafmachine Er is ook een boerengolf met 10 holes En in de zomer is de zwemvijver beschikbaar en het kleine zwembad. Verder kunt u varen op rivier de Linge of pannenkoeken eten op landgoed Marienwaerdt. In de buurt zijn diverse activiteiten om uw verblijf nog leuker te maken. Wij kunnen u hierin adviseren!

Heerlijk bijkomen


Bubbelend in het warme water kunt u genieten van de omgeving in de heerlijke jacuzzi. Met 7 personen kunt u slapen in de 3 verschillende slaapkamers. (1) 1 twee persoonsbed (2) 1 twee persoonsbed (3) 1 twee persoonsbed, 1 eenspersoonbed en we hebben nog als optie twee slaapbanken bij te boeken waar 4 personen op kunnen.

Huisregels, service en info

Dingen om te weten

De Hooiberg is voldoet aan de laatste veiligheidseisen zoals: Koolmonoxidemelder(s) en rookmelder(s), daarnaast garanderen wij een schoon verblijf. Neem in de winter lekker warme pantoffels mee. En als u met de kinderen komt de tuin is groot genoeg dus neem oude kleren mee. 

In- en uitchecktijden

Aankomst: Na 15:00
Uitchecken: Voor: 11:00

Late-checkout? Neem contact op.

Regels

- Niet roken
- Geen huisdieren
- Geen feesten/evenementen

Klik voor alle huisregels

Parkeergelegenheid

U kunt uw auto parkeren op het terrein van De Hooiberg.

Toegankelijkheid

Er zijn een aantal trappen in De Hooiberg. Verder is het terrein soms oneffen.